Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Hybrid Still/Movie/MP3 Digicams

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Feb 2, 2006, 5:30 PM   #11
Senior Member
 
3FaCE's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 225
Default

no need to apologize fishy, your a mod rememberlol!

And yeawhat i loaded wereINTERNET jpegs, not digital camera jpegs. So you WERE right...but only HALF right :-)
3FaCE is offline   Reply With Quote
Old Feb 2, 2006, 9:06 PM   #12
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 52
Default

this must be a firmware issue, since we have them same firmware 3face

This might is a very good reason for me for a FIRMWARE Update
reiluke is offline   Reply With Quote
Old Feb 2, 2006, 9:43 PM   #13
Senior Member
 
3FaCE's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 225
Default

no its not a firmware issue. It's an issue with the FORMAT of the jpg. If it's a digital image from a camera, it is instantly compatible with the MPVR. Anything else needs to be converted via the Photo software.
3FaCE is offline   Reply With Quote
Old Feb 2, 2006, 9:57 PM   #14
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 52
Default

ahh i see, didnt read mod fishy's last post
reiluke is offline   Reply With Quote
Old Feb 3, 2006, 3:39 AM   #15
Moderator
 
fishycomics's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: NYC NY
Posts: 9,623
Default

reiluke:G

internet pics can be copyright,coded or direct copy paist that was the problem I was over looking when 3face mentioned using the 3rd party software Photo impressions 5.

straight camera jpegs work fne , not internet pics they took out , or added something extra Lol


fishycomics is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 3:09 PM.