Go Back   Steve's Digicams Forums >

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old Oct 29, 2019, 10:20 AM   #1
Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 379
Default Z1012 .... initial observations

Hi all,
I really like this camera!
It read the aperture as14.8 this morning, in A mode, although the exif software said 8.0. Is the 14.8 reading just a glitch?
It seems like A mode does not support auto iso. Is there a way of setting minimum aperture and auto iso?
..... john
P.S. It appears, at first blush, that the Energizer Ultimate lithiums (1.5v) will cut it, time wise, for this camera, assuming one can find them for a decent price.
Shinnen is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 31, 2019, 6:17 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Australia, New South Wales central coast
Posts: 3,386
Default

G'day John

I do not know what "Z 1012" refers to so can't help just yet
As to batteries - I avoid Energiser brand due to years of poor performance for me personally and hearing other users comments

Phil
__________________
Has Lumix mirrorless & superzoom cameras and loves their amazing capabilities
Spends 8-9 months each year travelling Australia
Recent images at http://www.flickr.com/photos/ozzie_traveller/sets/
Ozzie_Traveller is offline   Reply With Quote
Old Oct 31, 2019, 6:36 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 379
Default

HI Phil,
Yes, I understand. However, the Energizer Ultimates I bought were only $.75 each, and they take quite a few shots. When I run out of them I'll be looking at rechargeables.
Thanks for replying.
john
Shinnen is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 4:04 AM.