Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Kodak

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 19, 2006, 2:46 PM   #1
Senior Member
 
bill2468's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,936
Default

Anyone using Internet explorer 7?

BiLL

:|
bill2468 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 19, 2006, 5:12 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 451
Default

mozilla firefox for the win!!!
Red Royalty is offline   Reply With Quote
Old Oct 19, 2006, 5:42 PM   #3
Senior Member
 
En121's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 541
Default

Ie= fails. :3

Firefox= Owns! That's what I'm using. And I'm running Suse Linux 10.0.
En121 is offline   Reply With Quote
Old Oct 19, 2006, 6:47 PM   #4
Senior Member
 
Boily's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,704
Default

Internet explorer 6 !
Boily is offline   Reply With Quote
Old Oct 19, 2006, 6:58 PM   #5
Senior Member
 
bill2468's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,936
Default

E-mail from Microsoft came offering the new I/E 7 download.



BiLL

:|
bill2468 is offline   Reply With Quote
Old Oct 19, 2006, 7:02 PM   #6
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Irvine, CA
Posts: 750
Default

bill2468 wrote:

Enjoy, I'll stick with Firefox and Thunderbird
Quote:
E-mail from Microsoft came offering the new I/E 7 download.



BiLL

:|
Flying Fossil is offline   Reply With Quote
Old Oct 19, 2006, 10:10 PM   #7
Senior Member
 
bigdawg's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Thach Alabama
Posts: 14,981
Default

Firefox fer sher!!



Dawg
bigdawg is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 7:26 AM.