Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Kodak

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Nov 30, 2006, 2:14 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1
Default

Hello,

I just received my new Z612, charged battery and reas manual several times while battery was charging.

As I started setting up the camera and experimenting I noticed that the LCD and EVF were getting grainy after about 5 minutes, after 10 minutes they were so grainy I had trouble seeing the subject. I took a few pictures anyway and they come out clear and clean, on the LCD, TV and computer. I contacted Kodak they told me to reset the battery so I did that and it cleared the LCD/EVF however after 5 minutes it grained up again, Pictures still look good. I was wondering if anyone else has experienced this.



Thanks for your time,

Rodney :?
rbelcher1959 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Dec 1, 2006, 8:08 AM   #2
Moderator
 
fishycomics's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: NYC NY
Posts: 9,623
Default

I am so close to purchasing this unit? to hear tha you're having troubles set me back a step.

Wonder if yours is defective? hate evf it is such a turn off

I preferre a nonevf no batts to run it?
fishycomics is offline   Reply With Quote
Old Dec 1, 2006, 12:45 PM   #3
Senior Member
 
mtclimber's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Oregon, USA
Posts: 18,143
Default

I believe that it is an individual camera defect. I own and use my Z-612 a lot and I have never noticed this problem. Kodak is excellent with their warranty service.

MT/Sarah
mtclimber is offline   Reply With Quote
Old Dec 1, 2006, 2:49 PM   #4
Senior Member
 
fgreenhut's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 169
Default

I own a Z612 and know a few other folks who do and no one has had such a problem. I would return the camera at once for a replacement. BTW the View finder on the 612 is terrific.
fgreenhut is offline   Reply With Quote
Old Dec 6, 2006, 12:10 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 149
Default

I haven't noticed any issues like this with my newly aquired Z612
MikDee is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:57 PM.