Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Kodak

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Feb 8, 2007, 4:13 PM   #1
Junior Member
 
eicats14's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 21
Default

Hi,



is anyone else having problems logging onto the easysharer forum, I have recieved the confirmation email and clicked the link, pasted the link and it still won't authorise my email address so that I can log on??
Attached Images
 
eicats14 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Feb 8, 2007, 9:39 PM   #2
Senior Member
 
bigdawg's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Thach Alabama
Posts: 14,981
Default

Are you sure you typed in a correct e-mail address? I looked at your profile there in the administrative board and you may have not given a correct address. If that happened then we cannot send you a confirmation address and you may not be able to log in. By inncorrect I mean that if you should have typed in .com and typed instead .co then you will not recieve a confirmation. I only can see your User name and not your password. I really don't want to either so here is what you do you can email me your e-mail address and a password and I can put it in for you then you can go to your profile after logging in and change it to whatever you wish!

My e-mail address is ... [email protected] Just copy and paste it in! Sorry you are having any problems and we will work to solve them! I'll reply to you by the e-mail address you use when sending me the above info!



Dawg

Site Co-Administrator

http://easysharers.11.forumer.com/index.php
bigdawg is offline   Reply With Quote
Old Feb 8, 2007, 10:35 PM   #3
Senior Member
 
mtclimber's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Oregon, USA
Posts: 18,143
Default

eicats-

I have no problems at all in logging into the "EasySharers Forum." They are a very skilled and friendly group. I am sure you will enjoy their forum.

MT/Sarah
mtclimber is offline   Reply With Quote
Old Feb 9, 2007, 10:05 AM   #4
Junior Member
 
eicats14's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 21
Default

Cheers Dawg, I have emailed you the details i tried to log on with.



Yeah Sarah, I was a member before they moved the site and I miss logging on and reading the helpful hints and tips they have on the site. I found it really helpful when I first got my P880.

So hopefully be seeing you on that site soon.

Stacie


eicats14 is offline   Reply With Quote
Old Feb 9, 2007, 11:10 AM   #5
Senior Member
 
bigdawg's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Thach Alabama
Posts: 14,981
Default

I sent you an e-mail Stacie with the info requested. Let me know how things work out!

Dawg
bigdawg is offline   Reply With Quote
Old Feb 11, 2007, 10:20 AM   #6
Junior Member
 
eicats14's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 21
Default

Cheers dawg,

I've been trying to log in but i just get a white screen after i've entered the log in details, but i think that it might be my computer. So trying to sort it out hopefully be on there soon,



Thanks for all your help

Stacie
eicats14 is offline   Reply With Quote
Old Feb 11, 2007, 2:34 PM   #7
Senior Member
 
bigdawg's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Thach Alabama
Posts: 14,981
Default

The info I gave you in my e-mail works as I have used it myself to log in! Hope you get things sorted out. If you haven't already done it download Firefox and use it. Less problems that way!

Dawg
bigdawg is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 9:18 PM.