Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Kodak

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Apr 20, 2007, 6:19 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 9
Default

Hello.I know a few of you are members over there.But for some reason I`m having problems accessing it today.When I log on I just get a white screen.

Is anyone else having problems?
necrodeathhead is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Apr 20, 2007, 6:33 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
Default

I am having the same problem. Looks like a server problem.
RegeG is offline   Reply With Quote
Old Apr 20, 2007, 6:35 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 9
Default

Thanks.At least I know its not me thats doing something wrong
necrodeathhead is offline   Reply With Quote
Old Apr 20, 2007, 9:07 AM   #4
Junior Member
 
in1way's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 14
Default

Glad I found this thread becauseI am having the same problem also, I was thinking it was a cookie problem on my PC for a while.



Cheers,

Rob.
in1way is offline   Reply With Quote
Old Apr 20, 2007, 9:11 AM   #5
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 9
Default

I`ve noticed some people have been on it.But when I tried its just a white screen after trying to log in.
necrodeathhead is offline   Reply With Quote
Old Apr 20, 2007, 9:23 AM   #6
Junior Member
 
in1way's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 14
Default

necrodeathhead wrote:
Quote:
I`ve noticed some people have been on it.But when I tried its just a white screen after trying to log in.
It's the same for me,I try and re-login and get the white screen. I guess we will have to wait this one out.:sad:



Cheers,

Rob.
in1way is offline   Reply With Quote
Old Apr 20, 2007, 12:12 PM   #7
Junior Member
 
PhotoMan1929's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1
Default

HEY GUYS - It is after noon here and I am having problems with that forum also. It seems to have more trouble than any other forum. It is a shame because it is a great place.
PhotoMan1929 is offline   Reply With Quote
Old Apr 20, 2007, 1:47 PM   #8
Senior Member
 
fgreenhut's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 169
Default

Paul tells me the servers are being worked on. Most sites I use give fair warning when and for how long they will shut down to work on servers. I asked Paul if Is there a way we can know beforehand to post this on the forum when such work will occur? This would negate all the emails and uncertainty of the members.
fgreenhut is offline   Reply With Quote
Old Apr 20, 2007, 5:51 PM   #9
Senior Member
 
fgreenhut's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 169
Default

Just saw this on the forumer site:

phpbb login bug will be fixed asap I am aware of the blank screen on phpbb login. We're working to fix this.

Fred
fgreenhut is offline   Reply With Quote
Old Apr 20, 2007, 8:15 PM   #10
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 9
Default

Thanks fred for the information and update.
necrodeathhead is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:22 AM.