Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Kodak

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 8, 2004, 8:44 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1
Default DX 6440 Help !!

hey guys, i'm new here, but i need help with my DC 6440
when I try to transfer the photos to my computer using USB, it says that no photos found from the camera.
but when i view it from my camera, there are photos and I can see every one of them with no problem.

so do you guys think it's the USB, or the camera that is broke?
any help will be appreciate.

thanks
esthero is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 8, 2004, 11:20 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 26
Default

The first thing you need to do is go to the back of your camera manual... to the "trouble shooting section"... and read the part about "Camera/Computer Communications". There are a number of solutions provided and it would be pointless to outline them all here. Just read through the list (about a dozen) and try each one... until you "hopefully" find the right one. If you do, post back the solution for others. If you don't, post back and we'll try and troubleshoot with you. Good luck.
leushino is offline   Reply With Quote
Old Jan 21, 2004, 9:18 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 8
Default

I have the same problem once in a while, I reboot and it's OK.
Salty is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:30 AM.