Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Kodak

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 29, 2005, 12:30 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2
Default

I hooked my camera to my computer (windows XP) via the USB cable to download pictures... turned it on (the camera ) downloaded my pictures

Now the camera will not start in camera mode, It still reads thememory card fine, and I can get into the cameras menu screen but the lens will not come out, nor will it take any pictures

Batteries are newly charged , Have gone through channels at Kodak IT (no help)they just want me to send it in for repairs

I think I may have done something to the prgramming in the camera when I turned it on while hooked to the computer

can anyone help ?
pegger is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 29, 2005, 5:32 AM   #2
Senior Member
 
Cold Snail's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 562
Default

The usual trick for when these cameras mess around is to remove the batteries overnight and see what happens in the morning.

If that does work, I would advise getting a USB card reader for any future transfers, you can pick one up for next to nothing these days.

Paul

The Easysharers Forum
Cold Snail is offline   Reply With Quote
Old Jan 29, 2005, 9:36 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2
Default

Thanks, I'll give it a shot

Gord
pegger is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:06 AM.