Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Kodak

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Aug 15, 2005, 4:12 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,299
Default

Hi all, I've been ticked off lately, my ISP is only working sporadically, and I can't get them to listen to me, of course after friday I'm surprised i'm still a customer. Gotta find a new provider.

Bob
Bob Mevis is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Aug 15, 2005, 4:41 PM   #2
Senior Member
 
smiles's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 589
Default

Oh no the Indians on the war path !!!!! Don't blame you Bob,nothing more aggravating than not being able to get online !!
smiles is offline   Reply With Quote
Old Aug 15, 2005, 6:09 PM   #3
Senior Member
 
MrBlue's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,245
Default

Don't worry Bob I'm in the same boat and I think its sinking. slow slow slow!
MrBlue is offline   Reply With Quote
Old Aug 15, 2005, 10:03 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,299
Default

Yeah, Tonto's a bit tetchy nowadays.Of course there are some who would say I've been tetched in the head for a long time, LOL. All of a sudden I just can't get and keep a connection.

Bob
Bob Mevis is offline   Reply With Quote
Old Aug 15, 2005, 11:14 PM   #5
Senior Member
 
bigdawg's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Thach Alabama
Posts: 14,981
Default

You did say CONNection!!



Dawg
bigdawg is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 7:24 AM.