Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Kodak

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 21, 2005, 10:54 AM   #1
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 59
Default

In order to use an accessory lens e.g. telephoto/wide angle you have to turn the Accessory Lens field in the main menu to on? I just want to verify my stupidity. I don't remember the owner's manual referencing this or maybe I had selected reading that day. Thanks in advance.
darknite87 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 21, 2005, 12:02 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 110
Default

Yes, you need to set that to ON when you attach extra lens to the camera.

Fava
FAVA98 is offline   Reply With Quote
Old Oct 21, 2005, 12:16 PM   #3
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 59
Default

Thanks, I knew it was a stupid question. I'm a newbie trying to get use to everything.
darknite87 is offline   Reply With Quote
Old Oct 21, 2005, 10:11 PM   #4
Member
 
TerryV6's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 34
Default

My wife used a wide angle lens with hers. She claims she just "screwed it on" and took the picture...

Terry
Attached Images
 
TerryV6 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 3:29 PM.