Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Kodak

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 28, 2005, 2:11 AM   #1
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 141
Default

Today was day 3 of leave clean up. this is just a small area, The yard around our house covers 3 acre,s. Here's hoping the pld craftsmen keeps running. I've been having a hard time trying to post pic's here lately. I took this one down to 640 x 400
Attached Images
 
sandtowd is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 28, 2005, 3:27 AM   #2
Senior Member
 
MrBlue's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,245
Default

Nice pic. Sandtowd, Looks like the green leaves are going away for the winter.

Mr
MrBlue is offline   Reply With Quote
Old Oct 28, 2005, 5:34 PM   #3
Senior Member
 
dan279's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,896
Default

I'm with you, I hate raking leaves...put a cover on the output chute of the tractor and just keep mowin:-)

Dan


dan279 is offline   Reply With Quote
Old Oct 28, 2005, 6:51 PM   #4
Senior Member
 
bigdawg's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Thach Alabama
Posts: 14,981
Default

I'm still a month or so away from that Sandtowd. You'll have pkenty of rime to finish there and then come down here and do mine!!!! Just kidding. Nice picture. What kind of problems are you having. I regularly post 800X600 pics and have no trouble at all as long as the file size is less than 240KB.

Dawg
bigdawg is offline   Reply With Quote
Old Oct 28, 2005, 10:38 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 141
Default

The problem may be the file size. I use infraview and take them to 800 x 600. They never seem to load in preview, but I never check the file size till last night. With all the talk about easy share causing problems I was starting to think that may be the cause.
sandtowd is offline   Reply With Quote
Old Oct 28, 2005, 11:38 PM   #6
Senior Member
 
bigdawg's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Thach Alabama
Posts: 14,981
Default

Naw if the pic is 800X600 then the problem is file size. I use photoshop Elements and when saving the pic to file it'll bring up a dialog box with a slider and the slider is to set file size. I just slide it over until it is as close to 240 KB as possible and save.

Dawg
bigdawg is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 9:23 PM.