Steve's Digicams Forums

Steve's Digicams Forums (https://forums.steves-digicams.com/)
-   Konica Minolta (https://forums.steves-digicams.com/konica-minolta-26/)
-   -   [Recovered Thread: 104571] (https://forums.steves-digicams.com/konica-minolta-26/%5Brecovered-thread-104571%5D-102052/)

great34 Sep 25, 2006 3:49 PM

Hi everybody,

My Z3 took great pictures that day, but later, I tried something, and that's what I got.... Like a blind effect, horizontal lines. Click the photo for a better view.

http://img71.imageshack.us/img71/330...lem2ru7.th.jpg

I tried switching memory card, removed the batteries, took away my filters...

Also. above like 1/200, there's way too much light.

Any Idea of what could be wrong ?

Thanks a lot,

Mike :(


Dave-o Nov 3, 2006 11:14 PM

I'm having the same problem as Mike on my Z2 - blown-out image and horizontal lines after I shoot the shot. Tried new batteries, memory card, reset - nothing. HELPPP!!!! any ideas????

great34 Nov 10, 2006 6:02 PM

Hi Dave,

I don't know yet what it was...I sent my camera back to Mc Bain camera (great place to buy online, great service), they sent it to Zoomtron, and after 6 weeks, it should be in my hand in a few days. I guess I'll have a paper explaining the problem.

I was still under warranty (1 year), so I'm safe this time. If I get an update on the problem, I'll try to come back and tell you. I hope it works as good as before because it took superb pictures, once you get the hang of it. Low light, inside a house, is still a mystery to me though.

Mike :G


All times are GMT -5. The time now is 7:17 AM.