Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Konica Minolta

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Sep 25, 2006, 4:49 PM   #1
Junior Member
 
great34's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8
Default

Hi everybody,

My Z3 took great pictures that day, but later, I tried something, and that's what I got.... Like a blind effect, horizontal lines. Click the photo for a better view.



I tried switching memory card, removed the batteries, took away my filters...

Also. above like 1/200, there's way too much light.

Any Idea of what could be wrong ?

Thanks a lot,

Mike

great34 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 4, 2006, 12:14 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1
Default

I'm having the same problem as Mike on my Z2 - blown-out image and horizontal lines after I shoot the shot. Tried new batteries, memory card, reset - nothing. HELPPP!!!! any ideas????
Dave-o is offline   Reply With Quote
Old Nov 10, 2006, 7:02 PM   #3
Junior Member
 
great34's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8
Default

Hi Dave,

I don't know yet what it was...I sent my camera back to Mc Bain camera (great place to buy online, great service), they sent it to Zoomtron, and after 6 weeks, it should be in my hand in a few days. I guess I'll have a paper explaining the problem.

I was still under warranty (1 year), so I'm safe this time. If I get an update on the problem, I'll try to come back and tell you. I hope it works as good as before because it took superb pictures, once you get the hang of it. Low light, inside a house, is still a mystery to me though.

Mike :G
great34 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 9:25 PM.