Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Konica Minolta

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 18, 2003, 6:15 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 8
Default Z1 UHS Continuous Advance

I have a new Z1 camera and can't figure out how to set it to use the UHS continuous advance. I can set it to Continuous with no problem but just can't find the UHS (10 images per second) mode. Thanks for any help you may have!
Susan2001 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 18, 2003, 8:47 AM   #2
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 69
Default

Choice "Continuos", then push the right button. You will alternate between 5 or 10 pictures.
foffodc is offline   Reply With Quote
Old Oct 18, 2003, 11:15 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 8
Default

Thanks, it wasn't obvious from the menus. I appreciate the help.

Susan
Susan2001 is offline   Reply With Quote
Old Oct 18, 2003, 1:10 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by Susan2001
Thanks, it wasn't obvious from the menus. I appreciate the help.

Susan
I too had to reopen end reread that section of the manual to switch to UHS... it's a little weird.
arthurv is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:46 AM.