Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Konica Minolta

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Apr 12, 2004, 6:40 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 23
Default Help with my Z2

First group of shots using wide angle attachment looked good except most of the shots had a half moon shadow on the very bottom of the pic, about the size of half a quarter. What in the world am I doing wrong?? Can't imagine the extender is causing a shadow. Any ideas really appreciated. glenn
glennj is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Apr 12, 2004, 7:20 PM   #2
Tik
Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 53
Default Re: Help with my Z2

Quote:
Originally Posted by glennj
First group of shots using wide angle attachment looked good except most of the shots had a half moon shadow on the very bottom of the pic, about the size of half a quarter. What in the world am I doing wrong?? Can't imagine the extender is causing a shadow. Any ideas really appreciated. glenn
Hmm...odd - try unscrewing the lens half a turn & take shot - does the shadow move - if so it's something in the lens.

Chris
Tik is offline   Reply With Quote
Old Apr 12, 2004, 7:41 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 23
Default Help with my Z2

Chris, just read on the instructions for the WA accessory that shadowing may occur with the built in flash and they recommend that I use the optional program/Maxxum flashes specified in the camera manual. Now I have to look that up.

This is disappointing since the camera manual makes no reference to shadowing when using the flash.. glenn
glennj is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:19 AM.