Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Konica Minolta

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Sep 20, 2004, 3:47 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 6
Default

I note that the menus and prompts for the A2's v.1.3 flasher on the minoltausa site come up all question marks. I presume this is because I've deliberately not installed Japanese fonts for my IE6, having had bad experiences in the past.

1. Can anyone duplicate?

2. Is the upgrade worth it?

3. How likely is it that I'll wind up with a brick instead of a camera?
fhaber is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 8, 2004, 5:45 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 6
Default

Just correcting myself here for the record. There is no such thing as 1.3 firmware for the A2 (yet). It's still 1.12 as of this writing, which already was loaded in my A2.

(The firmware download did glitch and yield something extremely weird, but this was not repeatable. Sunspots?)
fhaber is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 3:12 AM.