Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Konica Minolta

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Dec 16, 2004, 12:06 PM   #1
Junior Member
 
diegodotta's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 14
Default

Hi everybody!!

After installation with firmware 1.02 of DiMAGE Z3, my camera does notwork more... The red light turn on few seconds, but... nothing else... i change the batterys, sd card, but nothing..

Anybodycan help me, please.

I ordered a message for minolta the USA, but they had not answered me.
Sorry my english.
diegodotta is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Dec 16, 2004, 2:28 PM   #2
Senior Member
 
digcamfan's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 3,422
Default

If still under warranty, send it in.

If not, remove batteries, wait 1 day and see it will reset to original condition.

Good luck
digcamfan is offline   Reply With Quote
Old Dec 16, 2004, 3:38 PM   #3
Administrator
 
steve's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2,535
Default

Sorry to hear that. If you get a failure during firmware upgrade it is usually fatal and will require a trip to the service center. A camera must be working to upgrade or install the firmware so there really isn't anything you can do. I updated the Z3 that we have here with no problems -- it didn't take as long as the instructions said, it was very quick, like only 15 seconds instead of several minutes.
steve is offline   Reply With Quote
Old Dec 16, 2004, 7:21 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 6
Default

Tried reinstalling the firmware again?
rxse7en is offline   Reply With Quote
Old Dec 17, 2004, 6:15 AM   #5
Junior Member
 
diegodotta's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 14
Default

Thank you very much!!

I install and reeinstall firmware of the USA, exists some difference for the Japanese, USAor European Firmware? I find that mine camera is Japanese. This can cause some conflict?

Well...

Will try the assistance, but I heard to speak that the cameras that arrive for the South America are problematic lots. or either, garbage of Japan, Europe and United States... I wait that it is not a very serious problem.

Thank you again.
diegodotta is offline   Reply With Quote
Old Dec 17, 2004, 7:32 AM   #6
Member
 
ttretas's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 34
Default

Estás fodido pá!

Hope they can fix it man, it's a pain in the *ss having a new cam not working. It's like having Dani Bananinha in front of you, e não ter tesão para a comer....:?

Good luck :-)
ttretas is offline   Reply With Quote
Old Dec 18, 2004, 4:19 PM   #7
Junior Member
 
diegodotta's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 14
Default

Hello My friendss!!

I followed the advices, I removed the stacks during 24h, but she did not function, well.. I try install of Firmware japanese, and... surprise, the Z3 workss again... in perfect conditions.. IHuUuuUUu....

Thank you very much for all... pparently the conflict was in the American version of firmware that I installed... must have some good difference, my Japanese Z3 is in return...

Uff... I will all take the care of the world now, I do not want to pass again therefore.
Sorry my english again

PS:TTRETAS, peguei a Dani Bananinha de jeito amigo, mas essa era japonesa, e não brasileira... hehehehe... dei um cansaço nela. Agora vou usar e abusar.


diegodotta is offline   Reply With Quote
Old Dec 18, 2004, 9:45 PM   #8
Member
 
ttretas's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 34
Default

Glad you got your problem solved!

Ai a Dani Bananinha....vocês têm uma grande sorte, as mulheres por aqui não são muito dadas...as que gostam de comer e ser comidas são logo "rotuladas" de puta...uma pena....
ttretas is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 7:12 PM.