Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Konica Minolta

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Nov 11, 2002, 7:10 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 195
Default 'Hung' D7i

Recent scary moment. The D7i would not shut off - the LED remained on for a very long time. I took a chance and opened the battery compartment. Thankfully it reset and operated ok when the batteries were reconnected. (Hung up microdrive, or firmware?)
cald is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 12, 2002, 8:51 PM   #2
Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 70
Default

If I remember right, this was fixed in the firmware update. If you shoot then preview then preview a second time it would hang, or something to that effect. Mine did it a few times but not after I flashed the firmware update.
Ken E is offline   Reply With Quote
Old Nov 12, 2002, 9:01 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 195
Default

Thanks KenE. Guess I missed hearing about the firmware update. I look into it.
cald is offline   Reply With Quote
Old Nov 12, 2002, 9:04 PM   #4
Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 70
Default

http://www.minoltausa.com/eprise/mai...oftwareResults
Ken E is offline   Reply With Quote
Old Nov 12, 2002, 9:25 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 195
Default

Thanks KenE, Just now finished dowloading the firmware & ICC files for the D7i
cald is offline   Reply With Quote
Old Dec 3, 2002, 7:14 PM   #6
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 195
Default URGENT PLEASE ?? D7i Hung During Firmware Install !!!

Instead of the steady light - it flashes and the off switch won't turn it off! HELP
cald is offline   Reply With Quote
Old Dec 3, 2002, 7:26 PM   #7
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 195
Default URGENT PLEASE ?? D7i Hung During Firmware Install !!!

Instead of the steady light - it flashes and the off switch won't turn it off! HELP
cald is offline   Reply With Quote
Old Dec 3, 2002, 7:39 PM   #8
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 195
Default Thankfully it still functions (whew)

Stopped it by opening battery compartment. Put in microdrive and it shoots and views photos ok. I used a 16M CF card formatted in the camera per Minolta instructions with the 'dsc.app' & 'ram.bin' files.

For some reason, it won't upgrade properly. (LED starts flashing 5 sec after the process begins. - goes on endlessly for tons more than 2 minutes. )
cald is offline   Reply With Quote
Old Dec 3, 2002, 11:03 PM   #9
Senior Member
 
KCan's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,625
Default

Are the files copied to the root directory? ( not in the DCIM directory)
Are you using a Mac ?
KCan is offline   Reply With Quote
Old Dec 4, 2002, 1:32 AM   #10
Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 79
Default

at first i thought you had a sex craved D7i but then i read on, hehehe.
rikster is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 6:43 PM.