Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Konica Minolta

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jul 11, 2005, 2:08 PM   #21
TVM
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 6
Default

I used following link to downloadthe A200 firmware upgrade (v 1.01). It is a US website, but the firmware works perfect on my European A200.

Best regards,
Tonny

http://kmpi.konicaminolta.us/eprise/...etail=Software
TVM is offline   Reply With Quote
Old Jul 11, 2005, 4:00 PM   #22
Senior Member
 
Stevekin's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,611
Default

I can't understand why the A200 is not an option on the UK/Europe site.

I linked to it from another source, still the same. Perhaps the A200 update is universal ?

Phranque, does your firmware version still show 1.01e in your camera ?
Stevekin is offline   Reply With Quote
Old Jul 12, 2005, 10:59 AM   #23
Gc.
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2
Default

I contacted KM Europe support earlier and have just had this reply...

I would expect this upgrade to be available from the European support site with the next few days. A similar upgrade for the Z5 has just gone online, so I think it is just a matter of how much work the administrator has on hand.



There are slight differences in the firmware between US and European models. These make mo difference to the features or operation of the camera, just the language and video defaults, but it makes them mutually incompatible, so you should only use the download from the European site at www.konicaminoltasupport.com, when it becomes available.
Gc. is offline   Reply With Quote
Old Jul 12, 2005, 11:52 AM   #24
Senior Member
 
Stevekin's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,611
Default

Gc. wrote:
Quote:
you should only use the download from the European site at http://www.konicaminoltasupport.com,
This confirms the response I received earlier from KM UK. Anyone that hasn't updated yet should wait until the correct version becomes available.

In the meantime it would be nice to hear ifthe UK/Europe ownersthat have used the US version have done so successfully, meaning, are your cameras still working ok ?

The direct link I gave earlier should, I hope, be updated whenever the A200 firmware update becomes available.

We should have realised, we always seem to lag behind :roll:.
Stevekin is offline   Reply With Quote
Old Jul 13, 2005, 8:14 AM   #25
Member
 
simonknutson's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 74
Default

I have a Japanese A200 but as I don't read Japanese too well I downloaded from the US site and all seems to be fine.

Simon
simonknutson is offline   Reply With Quote
Old Jul 14, 2005, 3:30 AM   #26
Gc.
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2
Default

The european A200 firmware is there now.

Thanks go to KM support for emailing to let me know.
Gc. is offline   Reply With Quote
Old Mar 10, 2006, 3:04 PM   #27
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 7
Default

I've never touched the firmware on my A2. Will upgrading to 1.13 include the benefits of 1.12?

1.12 had the optimized card-write time. I really need that!
Drewsky is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:56 AM.