Go Back   Steve's Digicams Forums > Post Your Photos > Landscape Photos

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Nov 3, 2003, 12:23 AM   #1
Senior Member
 
UrbanPhotos's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 382
Default After the storm

I'm pretty sure I've seen a thread here with this exact same title, but oh well, here's my picture.



I cloned something out of this, but I won't say what so maybe you won't be able to tell where!

Edit: Yuck! This picture looks horrible against the grey background of the forum! I added a border through HTML. Is there any way to make the border black? Usually an HTML border is black, but it still turns out white here even when I use the tag to make it black.
UrbanPhotos is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 3, 2003, 7:09 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,435
Default

I can see a 5 pixel witdh black border
brtsergio is offline   Reply With Quote
Old Nov 3, 2003, 9:12 AM   #3
Senior Member
 
UrbanPhotos's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 382
Default

Strange... I guess it's a Netscape thing. I viewed the thread in IE, and the border is black.
UrbanPhotos is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 9:23 PM.