Go Back   Steve's Digicams Forums > Post Your Photos > Landscape Photos

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Feb 21, 2018, 7:27 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: Hillsboro, Or
Posts: 288
Default Mt Hood (once again)

This was a quick test picture I took before I did my time-lapse photo the other week. I kind of like the coloring, I had set the white balance to 3700 kelvin. The snow base is pretty bad for this time of year, and the snow on the ridge I was on had a lot of dirt blown on it to give it the brown look.

Last edited by rainrunner; Feb 22, 2018 at 7:31 PM.
rainrunner is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Feb 21, 2018, 8:51 PM   #2
Senior Member
 
Mugmar's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,192
Default

Nice
__________________
MUG's Flickr

MAR's Flickr
Mugmar is offline   Reply With Quote
Old Feb 22, 2018, 11:49 AM   #3
Senior Member
 
Walter C's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Huntington Beach, CA USA
Posts: 7,902
Default

Great capture
Walter C is offline   Reply With Quote
Old Feb 24, 2018, 10:38 AM   #4
Senior Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: Hillsboro, Or
Posts: 288
Default

Thank you all for your nice comments.
rainrunner is offline   Reply With Quote
Old Feb 27, 2018, 11:08 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: California
Posts: 2,394
Default

25 sec and 6400 ISO, yeah thats impressive. Nice use of the tree.
__________________
A-mount
E-mount
Canon S95
lomitamike is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 5:13 AM.