Go Back   Steve's Digicams Forums > Post Your Photos > Landscape Photos

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Sep 22, 2004, 5:10 PM   #1
Member
 
menego's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 64
Default

This is my first attempt with a waterfall ... please feel free to post comments.

Thanks

MP
Attached Images
 
menego is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Sep 22, 2004, 9:17 PM   #2
Senior Member
 
photosbyvito's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 5,710
Default

arrgh...i've reloaded, checked back 5 times, it is only loading half the shot!

so weird



from wat i can see...it seems it could be a little sharper on the rocks and moss, but looks nicely composed (the top half at least )

i'll try again later...

Vito
photosbyvito is offline   Reply With Quote
Old Sep 22, 2004, 9:33 PM   #3
Senior Member
 
Tom Overton's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,458
Default

It's not you, Vito... The same happens with me. I have sometimes found that the message software is a little finnicky with uploads... I have to avoid clicking <send> twice.

Menengo, perhaps if you click <edit> and then delete and replace the attachment, we can see the whole thing.

I agree with Vito, though; what I can see looks nicely composed.

Tom, on Point Pelee, Canada
Tom Overton is offline   Reply With Quote
Old Sep 23, 2004, 1:26 AM   #4
Member
 
menego's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 64
Default

Hey guys .. you're right!!!!!!!!!

this is the picture
Attached Images
 
menego is offline   Reply With Quote
Old Sep 23, 2004, 11:14 AM   #5
Senior Member
 
photosbyvito's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 5,710
Default

ahh, it was nicely composed

the rocks seem like they could use some sharpening...i think that would make the picture very nice...

nice shot menego!

Vito
photosbyvito is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 6:43 AM.