Go Back   Steve's Digicams Forums > Post Your Photos > Landscape Photos

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 9, 2005, 6:25 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 15
Default

Hello all , this is my 1st time posting a photo and just wanted to know what you all think ?

Any opinions / advice welcome

Kind regards

Mark
Attached Images
 
markrichardsonno9 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old May 9, 2005, 6:30 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 15
Default

Maybe someone could also tell me where i am going wrong trying to post a photo?

Regards

Mark


markrichardsonno9 is offline   Reply With Quote
Old May 9, 2005, 3:52 PM   #3
djb
Senior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 2,289
Default

it appears that the photo is bigger than 250K and it just puts a link to the attachment. also, the picture i saw was totally pixellated like you saved it 400% or more. try resizing to maybe, 800x600 and save in medium to low to get to the proper attachment size.

dennis
djb is offline   Reply With Quote
Old May 9, 2005, 4:46 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 15
Default

Thanks , i think i,ve got it now !
Attached Images
 
markrichardsonno9 is offline   Reply With Quote
Old May 9, 2005, 4:55 PM   #5
djb
Senior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 2,289
Default

interesting!!!! looks like a statue of a man with airplane wings.

dennis
djb is offline   Reply With Quote
Old May 9, 2005, 5:36 PM   #6
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 15
Default

Its called the " Angel of the North " A very large sculpture in the north of England !
markrichardsonno9 is offline   Reply With Quote
Old May 9, 2005, 6:40 PM   #7
Senior Member
 
surfnron's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 578
Default

Mark,
Most people here prefer an image that they can view without scrolling. See if you can resize photos as suggested earlier in this thread.
Ron
surfnron is offline   Reply With Quote
Old May 10, 2005, 7:26 AM   #8
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 15
Default

Hi Ron , thanks for the reply , i have tried and hopefully this will work!

Thanks for your help !

Regards

Mark
Attached Images
 
markrichardsonno9 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 4:37 AM.