Go Back   Steve's Digicams Forums > Post Your Photos > Member's & Family Photos

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Sep 10, 2004, 7:09 AM   #1
RS2
Junior Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 28
Default







Thanks for looking (and, I hope, seeing something other than a Red X)

Ron
RS2 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Sep 10, 2004, 7:50 AM   #2
RS2
Junior Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 28
Default

This is very strange. When I have the PBase.com site open on a secondary browser, the picture appears. When I don't have PBase open on my computer, I see the dreaded red X.

Any thoughts or suggestions?

I have seen others' photos on their posts that have the word ATTACHMENT above the picture with the number of times it's been viewed. How is that done?

Ron
RS2 is offline   Reply With Quote
Old Sep 11, 2004, 9:07 AM   #3
Senior Member
 
aladyforty's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 6,964
Default

I also thought I'd try and get Jacob up for you, hope you dont mind




aladyforty is offline   Reply With Quote
Old Sep 11, 2004, 9:34 AM   #4
RS2
Junior Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 28
Default

aladyforty,

Thanks for your help. You got Harry's picture to post, but Jacob stil comes up as X. What did you do with Harry's?

I have tried several different methods to post the pictures and can't seem to get it right. I noticed that when I have opened my photos on PBase.com, there are two different URLs - one on the propertieswindow: http://image.pbase.com/u41/rs2/mediu...ob073104bw.jpg

and another one in the address bar: http://www.pbase.com/rs2/image/33456788/medium

I have tried using both URLs with the img /img in brackets and by using the INSERT IMAGE button above. Nothing works for me. This is getting frustrating.

Ron
RS2 is offline   Reply With Quote
Old Sep 11, 2004, 10:39 AM   #5
Senior Member
 
aladyforty's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 6,964
Default

Im seeing jacob now:-)
aladyforty is offline   Reply With Quote
Old Sep 11, 2004, 11:49 AM   #6
Senior Member
 
Nadia's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 300
Default

Hi Ron,

I could not see Jacob in these set of pictures.

Nadia


Nadia is offline   Reply With Quote
Old Sep 11, 2004, 1:33 PM   #7
RS2
Junior Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 28
Default

Hi Nadia. Where do you live? I'm in West Bloomfield. For some reason I haven't figured out yet, the links to my PBase gallery aren't working here reliably, yet they have been 100% when I have posted on Digital Photography Review's forum.

I put Jake's picture up on my Photobucket account, and I'll try posting it. Thanks for putting up with me.

Ron


RS2 is offline   Reply With Quote
Old Sep 11, 2004, 7:33 PM   #8
Senior Member
 
Nadia's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 300
Default

Very nice looking family. I live in Dearborn Heights. Not too far from you. Have fun on this forum, everyone is great. The Nikon D70 has a lot to offer so have fun. Fall is near by and I can't wait to take pics of the leaves falling. It won't be long.

Nadia
Nadia is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:32 PM.