Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Memory Cards, Microdrives, Card Readers

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jun 4, 2010, 7:32 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
Default problem with my mem.card, pls help...

can anyone help me with my prob. i have a canon powershot sd600...lately it works fine...and i get some of the pics in my camera's mem.card, but then suddenly when i got home from a gimmick when i put my cam in my computer...no pictures appears but in the camera it is still there...i used a card reader also but only file with some weird language in it...its like a square or something...pls i need help right now...i need to recover all the pictures in my mem.card...
dream_jhe28 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 4, 2010, 10:06 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Decatur, GA
Posts: 2,053
Default

you may want to pm Jim C hes the master at explaining how to recovery lost files from memory cards

dave
Photo 5 is offline   Reply With Quote
Old Jun 4, 2010, 10:07 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Decatur, GA
Posts: 2,053
Default

Check out this thread that Jim C has linked as sticky on this forum. Very good info

http://forums.steves-digicams.com/me...ory-cards.html

dave
Photo 5 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 9:00 PM.