Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Memory Cards, Microdrives, Card Readers

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Aug 8, 2004, 2:37 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2
Default

I am having a problem that I never had before. My XP comp. can't seem to read my SONY Floppy card from the camera. It wants to format it when I say okay it tries to format but gets to the end of the format before the message comes on that windows couldn't complete the format. I have tried over 10 disks they are all DD 1.44Mb the pics are on the floppy I used in the camera as I can see them when I move the selector to see pics. I did format the disc in the camera before I took the pics. I have used this set up for over 2 years now and all of a sudden I am getting this. The only thing different is I moved cities. That should have no effect. I have un installed the Floppy and re insttalled it. I have un installed the drivers and put them back all to no avail. Help??? Anyone have any ideas?
turn_on68 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Aug 8, 2004, 2:50 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2
Default

BUMP
turn_on68 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:34 AM.