Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Newbie Help

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Dec 8, 2006, 6:15 PM   #11
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 22
Default

Ok, I did my assignment. I suppose we should assess if I did it correctly or not first.

Here are the results. Trying with all my might to follow the directions (pretty easy along with manual).

If I need to re-read and re-shoot, just say so. Im a straight shooter, big girl, I can take it. Screw my feelings... make me good!

Did I shoot as asked?

http://s117.photobucket.com/albums/o69/littlecherokee/

:?
Mikaela is offline   Reply With Quote
Old Dec 9, 2006, 2:51 PM   #12
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 22
Default

Ok ya'll:

I did another shoot this morning. Better results... color truer, less blur but more grain. Please, if you would like... tell me whats right and wrong 'with this picture?

http://s117.photobucket.com/albums/o69/littlecherokee/

I am now going to do a tripod shoot with my ISO way down... 100/2000. Is the ISO being set to 800 causing the grain?

I have replaced the blur with grain... if that helps yall, help me!


Mikaela is offline   Reply With Quote
Old Dec 18, 2006, 9:28 PM   #13
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 22
Default

Rinnie:

Check out my newest pics tomorrow, uploading tonight. :roll:
Attached Images
 
Mikaela is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 6:11 AM.