Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Newbie Help

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 29, 2011, 11:19 PM   #21
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 17
Default

I haven't touched it yet, but it IS being more of a PITA. It won't turn on more than it does turn on. I contacted the company and they said I can send it back for them to look into, or I can find a warranty place myself. I doubt there's one here (Terrace, BC) and it sounds like I'm going to go awhile without my camera I'm soooo upset. So, SO upset. I really need my camera for my online shop, not to mention all the shots I'm missing of my toddler.

Plus, shipping and insurance on that thing is bound to be hefty. Of course this had to happen to me.
QTsmum is offline   Reply With Quote
Old Jan 29, 2011, 11:27 PM   #22
Senior Member
 
shoturtle's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Frankfurt AM
Posts: 11,348
Default

Now sure how fast canon Canada is, but canon USA is really fast. I had an issue with my T1i, I sent it to them on a thursday, and it was back at my home on wednesday. And they even did the extra work I requested for free.
__________________
Super Frequent Flyer, no joke. Ex Patriot and loving it.
Canon Eos 60D, T1i/500D, Eos1, Eos 630, Olympus EPL-1, and a part time Pentax K-X shooter.
shoturtle is offline   Reply With Quote
Old Feb 7, 2011, 3:24 PM   #23
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 17
Default

I have to send it to Ontario (I'm in BC) and the shipping costs are going to be INSANE. I think it's the battery. I wish they would just send me a new one, and I'll send this one back.
QTsmum is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:54 AM.