Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Newbie Help

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Mar 11, 2005, 7:29 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2
Default

hey all i am new here but i am makeing a sigg for a website and i was wondering how to bind about 6 layer to 1 layer? :bye:thx i have attachment of the sigg for a mate of me just wont to bind the layer of the gun holes binding layers for photoshot 7
Attached Images
 
Lt.fusion is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Mar 11, 2005, 8:28 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2
Default

i found it :blah:lol cye all soon very
Lt.fusion is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 6:27 PM.