Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Newbie Help

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Feb 3, 2003, 1:40 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 106
Default How to put pic directly in post?

How does one show a photo in the post, right below the text? I can do this elsewhere, so I know my online photo gallery website can link directly. Jedi said to type the text, hit the img button, paste the URL, then hit the img button again. I tried that, but it does not work. It shows the URL with img before and after, in the post, but no photo. The URL is not highlighted in yellow and doesn't function as a link either. Please let me know what I'm doing wrong. Thanks.
jmcdev1 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Feb 3, 2003, 8:59 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 116
Default

I dunno...let me try...I'll do it like you said.

rych26 is offline   Reply With Quote
Old Feb 3, 2003, 9:07 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 116
Default

Jeff, it works ok...I did just what you said.

What photo gallery are you using? In Pbase you have to append ".jpg" to the end of the URL to bring the image in...I first forgot to do that and it didn't work.

Or manually type "[img]" followed by the URL (possibly with .jpg added) and then "[/img]"
rych26 is offline   Reply With Quote
Old Feb 4, 2003, 7:32 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 106
Default

Thanks for trying that, Stu. I have joined PhotoShare. I can put the photo directly in the post at dpreview, but not here. I don't know why.
jmcdev1 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 9:52 AM.