Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Nikon dSLR

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jun 25, 2013, 1:50 PM   #41
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Bangor,North Wales
Posts: 3,741
Default

Another cracker Slyfox...
SIMON40 is offline   Reply With Quote
Old Jul 6, 2013, 10:52 PM   #42
Senior Member
 
Slyfox's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 309
Default



Exposure 0.01 sec (1/100) Aperture f/2.8 Focal Length 85 mm ISO Speed 800 Exposure Bias 0 EV Flash Off, Did not fire
Slyfox is offline   Reply With Quote
Old Jul 7, 2013, 8:54 AM   #43
Senior Member
 
Slyfox's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 309
Default



Exposure 0.013 sec (1/80)
Aperture f/4.0
Focal Length 85 mm
ISO Speed 400
Exposure Bias 0 EV
Flash Off, Did not fire
Slyfox is offline   Reply With Quote
Old Jul 20, 2013, 9:49 AM   #44
Senior Member
 
Slyfox's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 309
Default


Exposure 0.017 sec (1/60)
Aperture f/2.8
Focal Length 85 mm
ISO Speed 800
Exposure Bias 0 EV
Flash On, Return detected
Slyfox is offline   Reply With Quote
Old Jul 20, 2013, 10:35 AM   #45
Senior Member
 
Wingman's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Hebron, Kentucky (northern Kentucky/Greater Cincinnati):KCVG
Posts: 4,327
Default

I saw the previous posting with what appeared to be dust/oil spots? Any issues?
Wingman is offline   Reply With Quote
Old Jul 24, 2013, 8:40 AM   #46
Senior Member
 
Slyfox's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 309
Default

Quote:
Originally Posted by Wingman View Post
I saw the previous posting with what appeared to be dust/oil spots? Any issues?

dust spots at 4,000 plus shutter count
Slyfox is offline   Reply With Quote
Old Jul 24, 2013, 2:54 PM   #47
Senior Member
 
MarceloLI's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Long Island - New York
Posts: 2,102
Default

Quote:
Originally Posted by Slyfox View Post


Exposure 0.01 sec (1/100) Aperture f/2.8 Focal Length 85 mm ISO Speed 800 Exposure Bias 0 EV Flash Off, Did not fire
Very nice pictures Slyfox, very sharp and very well exposed.

Did you apply some PP to the model face and eyes?

Regards.

Marcelo
MarceloLI is offline   Reply With Quote
Old Jul 25, 2013, 9:01 PM   #48
Senior Member
 
Wingman's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Hebron, Kentucky (northern Kentucky/Greater Cincinnati):KCVG
Posts: 4,327
Default

Quote:
Originally Posted by Slyfox View Post
dust spots at 4,000 plus shutter count
So what did you do?
Wingman is offline   Reply With Quote
Old Jul 29, 2013, 8:16 AM   #49
Senior Member
 
Slyfox's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 309
Default

Quote:
Originally Posted by Wingman View Post
So what did you do?
i just clean it up



.
Slyfox is offline   Reply With Quote
Old Aug 8, 2013, 9:05 AM   #50
Senior Member
 
Slyfox's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 309
Default

Slyfox is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 7:56 AM.