Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Nikon dSLR

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Feb 23, 2006, 8:17 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2
Default

hi eveery one

i have qustion about the problem in the new camera D-200



they announced about problem in the pic whiche is horizontal lines appears in the pic

in certain settings



i need confirmation from the owners who try this camera



thanks
m-rush is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Feb 23, 2006, 10:30 PM   #2
Senior Member
 
rjseeney's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Taylor Mill, Kentucky
Posts: 2,398
Default

It is a confirmed issue, and Nikon is addressing via free repair. The issue only occurs in certain situations at Iso 400 (at 800 and above, noise masks the issue) and usually in an overexposed image that would be unusable anyway.

Apparently this affected a portion of the first production run, and has since been resolved. That run is more than likely already bought out, so any camera that you'd buy today likely would not have the banding issue.
rjseeney is offline   Reply With Quote
Old Feb 24, 2006, 3:16 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2
Default

thanks man



and i hope that the one i will buy has no problem
m-rush is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:58 AM.