Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Nikon dSLR

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Mar 21, 2006, 12:13 PM   #11
Senior Member
 
tommysdad's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 714
Default

I found this link answered many questions for me.I wanted to be prepared for when I found dust on my sensor.

http://www.cleaningdigitalcameras.com/



TD
tommysdad is offline   Reply With Quote
Old Mar 21, 2006, 12:15 PM   #12
Senior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 215
Default

Thanks, I have already seen that - that is what worried me!

Keith.
keith1200rs is offline   Reply With Quote
Old Mar 23, 2006, 7:06 AM   #13
Senior Member
 
tommysdad's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 714
Default

Keith, I just bought this "starter kit" arrived this morning ,Looks ok

http://search.ebay.co.uk/_W0QQsassZdigismartQQhtZ-1

and one of these

Giottos Rocket Blower

both are UK sellers.

TD

tommysdad is offline   Reply With Quote
Old Mar 23, 2006, 7:35 AM   #14
Senior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 215
Default

Thanks. I have already bought a Giotto. I will look at the cleaning kit (and hope I don't need it).

Keith.
keith1200rs is offline   Reply With Quote
Old Mar 23, 2006, 12:42 PM   #15
Senior Member
 
JerryF's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 149
Default

keith1200rs wrote:
Quote:
Thanks for the reasuring replies. I just had visions of havng to clean it every day:sad:

Now, why is the preview against a white background and the forum against a black one:?

Keith.
Keith,

With regards to your colour problems, change your defaults as follows:

Make sure you're signed in when you're at Forums.

Click on the "My Account" button at top.

Click on the "Preferences" tab.

For the Board Theme: select Default.

I've found that this selection works best.
JerryF is offline   Reply With Quote
Old Mar 23, 2006, 1:55 PM   #16
Senior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 215
Default

I can see again!

Thanks a lot, I assumed it was due to my browser (I use Firefox). Obviously not!

Sorry for all the awful colours I have inflicted on you all - it was the only way I could see my own posts.

Keith.
keith1200rs is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 3:34 PM.