Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Nikon Lenses

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 22, 2009, 4:55 PM   #1
conor
Guest
 
Posts: n/a
Default New Lens - Sample Pics

Finally, it came into stock.
Sigma 70-700 f2.8 APO HSM DG EX

Two sample pics, both shot hand-held. These are not intended to show off any of my skills (or lack thereof) just simply a quick demo of the lens. If anyone would like me to perform a test for them, let me know what you want done and I'll post the results.

1) Shot through my window at work, its not terribly clean so if you find clarity problems, blame the window. The pole is about 100 feet away, the buildings about 500 yards. 200mm, f5, 1/1600s, ISO400

2) Shot sitting on a piece of paper in front of my window. The truck is 1 meter away. 200mm, f4, 1/250s, ISO200. Focus point was between the Superman Logo and the front window.






Last edited by conor; May 22, 2009 at 5:05 PM.
  Reply With Quote
Sponsored Links
Old May 23, 2009, 6:40 PM   #2
Super Moderator
 
Mark1616's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,452
Default

I think there is something really up with the site you are hosting these on or my PC is having an issue. The photos have taken about 10 mins to load so far and I'm running a 20mbs connection.

Let me know if it sorted and I will take a look.
Mark1616 is offline   Reply With Quote
Old May 23, 2009, 9:08 PM   #3
Administrator
 
Join Date: Jun 2003
Location: Savannah, GA (USA)
Posts: 22,378
Default

They load fine here Mark. So, it may have something to do with the route you're taking to get to the server they're on.
JimC is offline   Reply With Quote
Old May 23, 2009, 9:20 PM   #4
Super Moderator
 
Mark1616's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,452
Default

You're right, they've loaded fine now. I tried a few times earlier and it was driving me crazy as everything was loading fine.

Looks like you have a lens that you are going to enjoy using. Can't wait to see you using it in anger.
Mark1616 is offline   Reply With Quote
Old May 23, 2009, 10:43 PM   #5
conor
Guest
 
Posts: n/a
Default

The server's connection was flaky the last few days, so its quite possible that this is the reason that the images were loading so slowly.

As for "using it in anger", I'm about to post my first bird pictures in the wildlife forum.
  Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:23 AM.