Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Nikon

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Nov 1, 2002, 5:41 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 5
Default Good CP4500 Repair Experience


I just wanted to let everyone know that
Nikon promptly and cheerfully replaced the
sticky multiselector button on my CP4500
that I wrote to the forum about last August.
My email exchange with Nikon Tech indicated
that this was NOT a problem they have been
seeing with the CP4500. They (and I also)
speculated that perhaps the boxed camera
was dropped or bashed at the
supplier or during shipping and this "broke"
the spring inside the button. (The corner of the
product box was bent up when the camera
arrived.) ANYWAY, I HAVE TAKEN OVER 500 PIX
SINCE THE REPAIR DURING SEPT and OCT
AND I'M AS HAPPY AS CAN BE WITH THE CP4500!
agblum is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 4, 2002, 9:39 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 21
Default

yeah my nikon button is still working. never had any problem. the spring seems good. lol
ImageVince is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:28 PM.