Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Nikon

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Dec 18, 2005, 10:36 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
Default

Simple question, has anyone successfully managed to make this thing work??? I think I made it only half way through....managed to connect to my PC but couldn't make any transfer no matter which option I choose on camera menu :?:sad:
DeepBlue is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Dec 21, 2005, 11:58 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
Default

Towhom it may concern,



I finally managed to make this WiFi thingy work. In the end it turned out as a not so complicated thing to do. Since I went through a lot of trouble for nothing here's a suggestion to anyone. Simply try to ALLOW ports 5353 and 15741 in your firewall program if you have one, since camera and computer communicate through these ports, if not, good for you. Since I wasn't able to allow communication through these two ports in my firewall, I decided to uninstall it, and then the WiFi worked flawlessly. It turned out to be quite a useful feature....no need for USB cable anymore....
DeepBlue is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:31 AM.