Go Back   Steve's Digicams Forums >

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old Nov 25, 2002, 11:44 AM   #1
Junior Member
 
kandyj's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 16
Default 2100uz viewing problem with brightness, exposure

I took a bunch of photos this weekend, see them at http://www.pbase.com/kandyj/pphotos_...orth_east_ark_

and...

I intentially underexposed some of them to get a really fast shutter speed, although when previewed in the camera they looked MUCH brighter than when I downloaded them to my computer.

Any suggestions?
kandyj is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 25, 2002, 4:53 PM   #2
Junior Member
 
yxix's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3
Default

I don't really know what your question is, but let me try:

First, how did you underexpose for a fast shutter speed? If you used manual settings to force higher speed via larger f-stops, that's okay ... as long as you also set the ISO manually. Otherwise, the camera might choose a higher ISO while you're not looking.

Secondly, if you're asking about the previews looking brighter when you previewed them, that might be due to the brightness setting on your LCD. You need to go into the setup menu and reduce the brightness to make it more closely approximate the actual brightness of the image. I pretty much keep mine set at the default mid-point.

Mike
yxix is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:20 AM.