Go Back   Steve's Digicams Forums >


Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old Nov 24, 2002, 9:37 AM   #1
Junior Member
 
Crystal's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1
Default C730 Olympus "song" at power up and shut off

Has anyone figured out how to turn off the Olympus "song" when the camera is first turned on and also when it is shut off? I've tried turning off shutter sounds - doesn't work! Bought the camera in Canada, talked to someone in the US with same camera that doesn't even have the "song" on start up. What's going on?
Crystal is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 24, 2002, 8:20 PM   #2
Senior Member
 
Mike_PEAT's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 1,910
Default

Actually, that question was just discussed in the Oly_C-700 Yahoo group:
http://groups.yahoo.com/group/Oly_C-700/

Direct link to the answer to your question:
http://groups.yahoo.com/group/Oly_C-700/message/3602
Mike_PEAT is offline   Reply With Quote
Old Dec 5, 2002, 5:50 AM   #3
Junior Member
 
tcl4's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 4
Default

You can turn off the song through the menu. Turn your dial to P not AUTO then press the Menu. Scroll through and you will find the
Olympus Song and Screen setting. Choose the Song and select off.
You might have press the power button twice that's why it turn on and off itself.
tcl4 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 8:22 PM.