Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Olympus dSLR

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 11, 2006, 6:06 PM   #1
Senior Member
 
HarjTT's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 4,529
Default

I popped into the V&A on the way home tonight to just test the E1 in another low light environment and accidently set the shutter speed at 1/3s and took the shot. Checking the LCD I was amazed that it looked in focus so when I got home I had to check and make sure - taken in RAW, ISO400 f3.3 @ 1/3 s, slight USM in Pshop only.



Now I didn't think it was possible to get a non blurred image even with IS at that shutter speed. The E1 and 14-54 have just amazed me.

You can check the exif here :

http://HarjTT.smugmug.com/photos/101847710-L.jpg

Cheers

HarjTT

:O :?
HarjTT is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 11, 2006, 11:16 PM   #2
Senior Member
 
Scouse's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Camano Island, WA.
Posts: 2,328
Default

It's actually quite an acceptable photo, really sharp focus in part. You can see movement of course and the lighted parts have do a 'burnout' but that adds to interest.



I took a look at your galleries last night HarjTT, some exceptional photos. Nice web set up and easy to navigate galleries. I love to travel and enjoyed your 'travel' section.
Well Done.
Scouse is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 3:12 AM.