Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Olympus dSLR

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Dec 4, 2006, 4:26 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Fall River,MA
Posts: 20
Default

Hello.I've just got the EX25 extension tube and I got a problem. I can't see anything through, except a blur.
I've tried my 14-45, as well as 35mm f3.5Macro lens. Nothing. The camera and the glass are updated, and in the instructions says they are supported in MF mode.Am I doing anything wrong?Thanks. BTW, Donna, your shots rock!
miniion is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Dec 4, 2006, 11:28 PM   #2
Senior Member
 
-=edge=-'s Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 220
Default

more than likely, it sounds like the EX-25 isn't locked in fully, this will give you focusing problems as the electronic contacts won't be engaged fully...try turning it a bit more and see if you hear an audible click, do this with the lens as well...it's the first thing to look for when this happens

the glass and camera shouldn't affect this, they're all compatible
-=edge=- is offline   Reply With Quote
Old Dec 5, 2006, 3:20 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Fall River,MA
Posts: 20
Default

Yup, that was it! Thanks for your reply.It did not go smooth till the end, and I was afraid I might break something.Thanks again!
miniion is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 6:01 PM.