Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Olympus dSLR

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 28, 2015, 3:57 PM   #1
Senior Member
 
MarceloLI's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Long Island - New York
Posts: 2,099
Default Test

Hi everyone,

Just posting some old Oly pictures to test a new internet connection at the office.



















Last edited by MarceloLI; May 28, 2015 at 4:11 PM.
MarceloLI is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old May 28, 2015, 10:37 PM   #2
Senior Member
 
Steven R's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Tampa, Florida
Posts: 5,908
Default

Looks good Marcelo. Good to see you back posting again.
Steven R is offline   Reply With Quote
Old May 30, 2015, 9:59 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Dallas, Texas USA
Posts: 6,519
Default

Nice test images!
Greg Chappell is offline   Reply With Quote
Old Jun 1, 2015, 5:13 AM   #4
Member
 
JGlazz's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Chester, UK
Posts: 37
Default

Lovely shots Marcelo. You must have loads more patience than I have.
__________________
E-30, 12-60 SWD, 50-200 SWD, EC-20, FL-36R.

Nil Satis Nisi Optimum
JGlazz is offline   Reply With Quote
Old Jun 18, 2015, 5:03 PM   #5
Senior Member
 
MarceloLI's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Long Island - New York
Posts: 2,099
Default

Thank you everyone, those are some pictures of some of our stores in NYC and we will need to update it soon, some locations are moved or remodeled.

Marcelo
MarceloLI is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 5:34 AM.