Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Olympus Micro Four Thirds

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 13, 2015, 4:41 AM   #11
Junior Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 27
Default

Hay Guys, I am feeling left out, I don't get this at all and I am using Chrome.

was it something I said

Paul
Paul-H is offline   Reply With Quote
Old Jan 13, 2015, 6:22 AM   #12
Senior Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Dallas, Texas USA
Posts: 6,483
Default

Consider yourself Lucky Paul

I'm trying the site now with Internet Explorer and I'm not getting the ads. Whatever the setting is in Chrome that isn't working I don't know, but it's IE going forward for me here. That's painful.
Greg Chappell is offline   Reply With Quote
Old Jan 13, 2015, 6:52 AM   #13
Moderator
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 8,529
Default

i get it with Firefox. Hopefully they get this resolved soon
JohnG is offline   Reply With Quote
Old Jan 13, 2015, 7:22 AM   #14
Senior Member
 
boBBrennan's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Arlington, Texas USA
Posts: 3,554
Default

Chrome, Firefox, Safari ..... they all are the same here. Every (any) fresh page presented is splurged with the Tamrom AD.

Firefox is my primary program and 'BLOCK' pop-up windows is set ON in PREFERENCES/CONTENT.

@ 0720HRS, Arlington, TX USA...........
__________________
.
boBBrennan .. FB=> http://tinyurl.com/dxlwxfz

.......he likes Olympus, Apple MAC & SmugMug best of the choices; he likes that he has choices

boBBrennan.smugmug.com
boBBrennan is offline   Reply With Quote
Old Jan 13, 2015, 8:20 AM   #15
Administrator
 
Join Date: Jun 2003
Location: Savannah, GA (USA)
Posts: 22,378
Default

I'm looking into it now. I didn't notice it because I use Adblock Plus. Get that for popular browsers here (if you use it, you won't see the pop ups)

https://adblockplus.org/

Of course, we do need to have a way to pay for the site (server and bandwidth cost, etc.). But, I've sent a few e-mails about it after seeing this thread and temporarily disabling my adblock plus filtering to understand what others are seeing.

So, until we can figure out why the same popup advert keeps repeating, you may want to consider installing Adblock Plus (free, and available for Firefox, Chrome, IE, Opera, Safari and Android browsers). It's what I use (and it's highly configurable so you can allow some adverts but not others on a site by site basis).
JimC is offline   Reply With Quote
Old Jan 13, 2015, 8:36 AM   #16
Senior Member
 
MarceloLI's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Long Island - New York
Posts: 2,082
Default

Annoying...!!! The same with me Firefox, Safari or Internet Explorer.

I hope they can remove the add otherwise I wont be posting or visiting the site.
MarceloLI is offline   Reply With Quote
Old Jan 13, 2015, 8:49 AM   #17
Administrator
 
Join Date: Jun 2003
Location: Savannah, GA (USA)
Posts: 22,378
Default

I agree ("Annoying...!!!") if you're not using something like Adblock Plus.

I'm looking into it now and have already fired off some e-mails about the issue. So, please be patient as most of our management and tech staff is on the west coast (where it's still very early as compared to the time on the east coast).

As a temporary measure, again, I'd suggest installing Adblock Plus (available at https://adblockplus.org/ ), as it's free and available for most popular browsers. I keep it installed in my browsers, and I would not have even noticed the problem if I had not looked at this thread (so I disabled it to find out what you guys were talking about and saw the problem)
JimC is offline   Reply With Quote
Old Jan 13, 2015, 9:19 AM   #18
Senior Member
 
boBBrennan's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Arlington, Texas USA
Posts: 3,554
Default

.....thanks for the help Jim. Installed AdBlock Plus!
__________________
.
boBBrennan .. FB=> http://tinyurl.com/dxlwxfz

.......he likes Olympus, Apple MAC & SmugMug best of the choices; he likes that he has choices

boBBrennan.smugmug.com

Last edited by boBBrennan; Jan 13, 2015 at 9:25 AM.
boBBrennan is offline   Reply With Quote
Old Jan 13, 2015, 9:53 AM   #19
Senior Member
 
Steven R's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Tampa, Florida
Posts: 5,901
Default

Yes, I installed adblock and that fixed it. Thanks, Jim.
Steven R is offline   Reply With Quote
Old Jan 13, 2015, 11:28 AM   #20
Senior Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Beaver, PA
Posts: 894
Default

Warm up with Winter Savings!
SammyKhalifa is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 7:28 AM.