Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Olympus

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jun 21, 2003, 1:45 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 9
Default C-4000 Histrogram in Full Manual Mode

Is this even possible? I have the Histrogram set on and it shows in Shutter or Apeture priority modes, but when I switch to full manual control it disappears.

Why the heck does it do this? Is the histrogram unavalible in full manual mode?
Rhein is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 21, 2003, 2:55 AM   #2
Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 78
Default C-4000, Histogram in Manual Mode

I can confirm that there is no histogram in manual mode. Maybe there is a functional reason for that.

As for the histogram, I would like to find some substantial information on how to use it.

Herbert
HerbertRD is offline   Reply With Quote
Old Jun 21, 2003, 4:14 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 21
Default

Herbert,

I've been puzzled by this as well but haven't seen an explanation either. As for an explanation as to how to use them try this site

http://www.luminous-landscape.com/tu...stograms.shtml

Regards,

Bill W
bwarnke is offline   Reply With Quote
Old Jun 22, 2003, 7:33 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 12
Default

Thanks bwarnke for the link.

I wondered what the histogram was. :?
Old Dog is offline   Reply With Quote
Old Jun 23, 2003, 10:41 AM   #5
Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 78
Default Histogram

That was a good link, a compact and useful description. I will start using the histogram. Thank you, Bwarnke!

Herbert
HerbertRD is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 9:51 PM.