Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Olympus

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 26, 2009, 3:57 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Cagayan de Oro, Philippines
Posts: 1
Default Help Help

Hi,
need help with my Olympus e-410

I was updating my firmware 1.0 using olympus master and while it was updating the electricity in our house went out and when i tried to turn on my camera there was no response. it was dead. no display no nothing.

what should i do? is there a reset button on this

thanks for your comments
Mac
pinoyflyer is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 26, 2009, 12:27 PM   #2
Senior Member
 
gjtoth's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Louisville, KY, USA
Posts: 6,938
Default

Quote:
Originally Posted by pinoyflyer View Post
Hi,
need help with my Olympus e-410

I was updating my firmware 1.0 using olympus master and while it was updating the electricity in our house went out and when i tried to turn on my camera there was no response. it was dead. no display no nothing.

what should i do? is there a reset button on this

thanks for your comments
Mac
Best I can come up with is to ask Olympus. Email or phone.
__________________
Gary ---- "The best camera is the one you have with you."
<><~~~~~~~~~~~
Pentax K-70 ~ Panasonic FZ1000
My Gallery

--
Hebrews 13:3
gjtoth is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 7:34 PM.