Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Olympus

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Apr 15, 2004, 2:40 AM   #1
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 36
Default C-2100 & LCD display question

The problem (at least I think it is a problem) I am having is that unless I am outside & during the day light the LCD displays everything in RED, now, if I change the WB to the correct lighting type as opposed to AUTo I can not use flash since then all pictured come out BLUE, if I dont use the flash then everything is ok, if I leave the WB set to AUTO & the LCD shows everything in red & I use the FLASH to take the picture then everything is ok with the picture.
What is causing this? could it be a camera problem or something I am not doing right?

THanx
Mark
spookymark is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Apr 15, 2004, 1:36 PM   #2
Administrator
 
steve's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2,535
Default

It's time for a trip to the repair center, sorry

-Steve
steve is offline   Reply With Quote
Old Apr 15, 2004, 2:17 PM   #3
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 36
Default

Steve
Thank you for your reply, I am going to call Olympus & see if my camera is still under warrenty (if I remember correctly there was extended warrenty purchased for it)
Also, what could be causing this problem?
spookymark is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:26 PM.