Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Olympus

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jul 11, 2004, 2:23 PM   #11
Senior Member
 
Mikefellh's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Toronto, ON, Canada
Posts: 1,707
Default

John G. wrote:
Quote:
No nothing is mislabled on the battery pack it's what some websites state on the compatibility of certain battery packs. The Digipower DPS-9000 with the C8080.
I know a few people who use the DPS-9000 with the C-7x0 series of cameras which also operates on an external voltage of 6.5v, and they have no problems.

Here's a review of the DPS-9000 and they do mention the voltage issue in a section titled, "A Cautionary Note":
http://www.imaging-resource.com/ACCS...00/DPS9000.HTM
Mikefellh is offline   Reply With Quote
Old Jul 12, 2004, 4:39 AM   #12
Senior Member
 
John G.'s Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 248
Default

Mkefellh,
Thanks for the extra input.......I checked out the website.

I have decided to keep the 2 power packs I bought.
John G. is offline   Reply With Quote
Old Jul 12, 2004, 11:54 AM   #13
Senior Member
 
John G.'s Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 248
Default

It's great to have such knowledgeable and helpful people out there.
John G. is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 1:48 AM.