Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Olympus

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 14, 2005, 9:23 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 5
Default

Hello
I own a C-755 UZ with Japanese Language.
1. I set the date and time correctly in the setting. It appears in all the photos I take when I view in the LCD. But if I copy them to my computer, I can't see the timestamp on my photos. Any guess?

2. I set the picture quality to 1600 x 1200 pixels. But when every time I turn off and turn on the camera it is reset to HQ (2288 x 1712). Any work around?


kay
ksrjapan is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 16, 2005, 3:15 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 141
Default

The time stamp isn't on the photos, it is only in the EXIF data.

If you can't find the EXIF data, thenwithin whichever photo viewing program you're using, click on the properties of the photo. In the EXIF, you'll find a bunch of info, including Shutter Speed, Aperture, ASA, Resolution, etc... - and the time, day, month, and year the photo was taken - down to the second.
EOS RT is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 4:47 AM.