Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Olympus

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Nov 23, 2002, 12:14 PM   #1
Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 74
Default C50 Reverts to HQ When Turned Off

When I set my C50 to TIFF or SHQ it reverts to HQ when I turn it off and back on again. Is there a way around this?

Thank you,
nochance is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 23, 2002, 12:23 PM   #2
Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 82
Default

On my c4000 under main menu/ setup there is an item called all reset. It should be changed from on to off, then whatever you set the camera to will not change when you switch off and on.
Not sure how you do it on the c50 but it should be same or very similar. Will be in the manual obviously. Hope that is clear.

Regards,
David
david is offline   Reply With Quote
Old Nov 23, 2002, 2:16 PM   #3
Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 74
Default Thanks David

Thank you so much, David. That's the answer alright. It's such a neat little carry-around camera, and I was afraid that this seeming glitch would spoil my affection for it.
nochance is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 4:08 AM.