Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Olympus

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Aug 6, 2005, 3:05 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 4
Default

I just picked up this 8080 off ebay, seems to be in mint condition. The only thin I notice that may be out of the ordinary is in every mode but SET UP or PLAY, it will have this high pitched whining sound coming from it. The camera works and all, but is this noise normal in the 8080. This is my first 8080, I also have a D-460 and a stylus 300.

thanks
jim
vath68 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Aug 6, 2005, 3:31 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 4
Default

it seems to be louder if I open the card-cover and put my ear in there. The sound does NOT go away if I remove the 32MB oly XD card. I tried recording it, but my recorder doesn't pick up the sound....

Also, if I put my hand over the lens, it will turn into a rapid beeping sound.
Apparently it changes with Shutter Speed.. 1/2 = rapid beeps, 1/500 = constant whine.

Anyone else hear this???
vath68 is offline   Reply With Quote
Old Aug 6, 2005, 7:15 PM   #3
Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 69
Default

i don't hear it on mine.
turkish a. punkass is offline   Reply With Quote
Old Aug 6, 2005, 10:16 PM   #4
Senior Member
 
Steven R's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Tampa, Florida
Posts: 5,910
Default

I don't hear it on mine, either.


Steven R is offline   Reply With Quote
Old Aug 7, 2005, 4:45 PM   #5
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 16
Default

Mines silent too
baxwalker is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 3:16 PM.