Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Olympus

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Feb 5, 2003, 11:00 AM   #1
Senior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 103
Default C-4000 & ISO

Just took a few snaps with ISO set to auto and when viewing the EXIF info found that most were set to 100 but one was set to 164, I was wondering if anybody knew how many different ISO ratings are possible when in auto, I assumed it would just pick 100, 200 or 400.

Tim
jabtas is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Feb 5, 2003, 11:28 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 240
Default

I'm a bit surprised to see that. With the D-550, with ISO on Auto I got values like 60, 85, 93, 124, 197 (as well as the more usual 100/200)... but on my C-4000, so far I've only seen 100/200/400. I had assumed that the C-4000 only selected those three values.
Hyun is offline   Reply With Quote
Old Feb 5, 2003, 3:58 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 103
Default

Hi Hyun,

Just uploaded this example, not the best photo in the world but look at the ISO value to prove that this camera really does have a lot to offer.

http://www.pbase.com/image/12222760/medium

Tim
jabtas is offline   Reply With Quote
Old Feb 5, 2003, 4:32 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 240
Default

Tim,

Thanks for the photo. It wasn't like I was doubting your word or anything, of course.
Hyun is offline   Reply With Quote
Old Feb 5, 2003, 6:09 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 103
Default

Never thought that for a moment :lol:

Tim
jabtas is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 5:02 PM.